Nyheter

Här kan du hålla dig uppdaterad om vad som är på gång på CAN.

Uppmärksamhetsvecka om barn och missbruk

Förra året genomfördes för första gången en nationell kampanjvecka för barn som växer upp i familjer med missbruksproblematik. I år är det dags igen. Kampanjen går under namnet "Vart femte barn" och genomförs den 13-19 februari. 

Håkan Leifman i SVT om alkohol på arenor

Håkan Leifman, direktör för CAN, medverkade den 4 januari i programmet "Sverkers stora strid" i SVT. Temat för programmet var alkoholförsäljning på idrottsarenor.

CAN söker redaktör till webbplatsen Drugsmart.com

Drugsmart.com är Sveriges största webbplats för unga om alkohol och andra droger. Vår målgrupp är unga själva och professionella som arbetar med unga. På Drugsmart.com kan man ta del av fakta, använda diskussionsforum och ställa frågor m.m.

Alkoholkonsumtionen bland unga går ner

Tobaks- och alkoholkonsumtionen minskar bland både pojkar och flickor, flickorna passerar pojkarna när det gäller intensivkonsumtion av alkohol medans narkotikaanvändningen bland pojkar ökar. Det framgår av 2011 års drogvaneunderundersökning som CAN presenterar idag.

Kundvagn
Stäng

Din kundvagn (0 varor)

Gå till kassa Summa 29,00 kr