Kalendarium

I vårt kalendarium hittar du evenemang, kurser, konferenser, seminarier, föreläsningar och andra aktuella händelser.

10 aug

Hejdå alkoholskador på Way Out West

Länsstyrelsen i Västra Götaland, Göteborgs stad och CAN finns på plats med kampanjen Hejdå alkoholskador under festivalen Way Out West. Vi kommer att sprida kampanjens budskap och bjuda på alkoholfria drinkar med mera. 

21 aug

Nordiskt Rusmedels Seminarium

Danmark är värd för årets nordiska seminarium om alkohol och narkotika. Isabella Gripe och Anna Raninen medverkar.

26 sep

Fyrlänskonferens i norr

Samordnare, polis och tillsynshandläggare i de fyra norrlandslänen har gemensam konferens. CAN är medarrangör tillsammans med Länsstyrelsen.

27 sep

Nordisk konferens Suntprat

CAN:s medlemsorganisation Hela människan bjuder in till nordisk konferens tillsammans med Equmenia, Blå kors och Bilda. Kristofer Odö medverkar.

26 okt

ANDT - alkohol, narkotika, dopning och tobak.

Ett ANDT-arbete med god kvalitét är en del av den hälsofrämjande skolan. Att elever mår bra och inte får problem med ANDT är en förutsättning för att de ska klara skolans kunskapsmål och få en bra start i livet. Denna dag handlar om hur högstadieskolor kan utveckla sitt arbete mot droger och för hälsa. ANDT på schemat är ett metodmaterial för lärare i skolår 6-9 som vill integrera ANDT- frågor i sin ordinarie ämnesundervisning. 

15 nov

Förebygg.nu

15-16 november är konferensen Förebygg.nu i Göteborg med CAN som medarrangör. Vi medverkar både som talare i programet samt monter bland utsällarna. 

  1. 1
Kundvagn
Stäng

Din kundvagn (0 varor)

Gå till kassa Summa 29,00 kr